Ünlü model dondurucu soğuğa aldırmadı! Mini elbisesiyle lüks restoranda yemek yedi

Kardashian-Jenner ailesinin 28 yaşındaki üyesi ve podyumların aranılan yüzü Kendall Jenner, geçtiğimiz nisan ayında gerçek adı Benito Antonio Martinez Ocasio olan Porto Rikolu Bad Bunny ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ancak genellikle özel hayatını paparazzilerden uzak tutmaya özen gösteren ABD’li model aradığı mutluluğu bulamamış, ikilinin yolları 2023’ün sonlarına doğru ayrılmıştı.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Kendall Jenner, son olarak soluğu Colorado’nun popüler tatil beldelerinden Aspen’de aldı.

KARLARIN ALTINDA MİNİ ELBİSEYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Dondurucu soğuğa rağmen kömür rengi, kolsuz, mini elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla kar yağarken aracından inerken görüntülenen ünlü isim, aralarında ablaları Kim ve Khloé Kardashian’ın da bulunduğu ailesiyle buluştu.

Aile, lüks bir Japon restoranı Matsuhisa’da yemek yedi. Yemeğin ardından Kendall, kız kardeşi Khloé ile birlikte Aspen’in üst düzey Western giyim ve klasik şapka tasarımları merkezi Kemo Sabe mağazasında şapkalara göz atarken fotoğraflandı.

REALITY ŞOV ÇEKİMLERİ ASPEN’DE DE DEVAM ETTİ

Güzel modelin Aspen’de geçirdiği gece, ailesinin dijital bir platformda yayınlanan reality şovu ‘The Kardashian’ın çekimlerinin bir parçası olduğu düşünüldü.

Mağazada yürürken, bir kamera ekibinin ünlü ismi her hareketini belgelemek için yakından takip ettiği görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir