Hamilelik İddialarıyla Ortalığı Karıştıran Hande Erçel’in Leopar Kombinin Fiyatı Fakirliğimizi Yüzümüze Vurdu

Hande Erçel, Begum Khan’ın düzenlediği özel geceye leopar bir elbiseyle katıldı hatırlarsanız. Birçok Erçel’in zayıflığından dert yanarak yorum yağdırdığı kombinin fiyatı ortaya çıktı. 

Hazır mısınız? Dikkatli olun küçük dilinizi yutabilirsiniz!

Hande Erçel, 2013 yılında yayınlanan Tatar Ramazan ve Çalıkuşu dizilerinde canlandırdığı “Berrak” ve “Zahide” karakterleriyle ilk kez karşımıza çıktı.

Sosyal medya paylaşımları, birçok kişi tarafından pek beğenilmeyen oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla daha doğrusu Hakan Sabancı’yla yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor ünlü oyuncu.

Hakan Sabancı ile yaptığı gizemli paylaşımlarla sürekli konuşulan Hande Erçel’in Instagram hesabından paylaştığı kombinleri de dillerden düşmüyor.

Hande Erçel geçtiğimiz günlerde Türk mücevher markası Begum Khan tarafından Bebek Otel’inde düzenlenen “Çin Yeni Yılı” kutlamasına katılmıştı.

Leopar elbisesi ve şatafatlı aksesuarlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu kimileri tarafından geçer not kimileri tarafından da sınıfta kaldı.

Hande Erçel’in bu çok konuluşan kombininin toplam fiyatı ise duyanlara bir kez daha hayatı sorgulattı desek yanlış olmaz.

İlk olarak Begüm Khan imzalı aksesuarlarla başlayım. Erçel’in kulağındaki bol detaylı küpenin fiyatı 23,125.00 TL. Bileğindeki kaplumbağa detaylı aksesuar da tam 28,750.00 TL.

Taşlı kraliçe arı figürlü broşun satış fiyatı ise 17,500.00 TL. Erçel’in elbisesin üzerine giydiği Nocturne marka kruvaze ceketin fiyatının da 3.999,00 TL olduğunu öğrendik.

Hande Erçel’in kombinini tamamlayan Saint Laurent marka çanta da servet değerinde çıktı. Kendisi tam 89.987 TL değerinde.

Veee işte geldik son ve en önemli parçaya! Hande Erçel’in özel davette giydiği leopar elbisenin markası The New Arrivals By İlkyaz Özel ve fiyatı da 14.200 TL

Sözü artık size bırakıyoruz. Toplam fiyat ve Hande Erçel’in kombini hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir