“Döngünün En Hızlı Atları” Popüler Analist 3 Altcoin İsmi Verdi!

Bitcoin’in fiyat tabanını 2018 ayı piyasası sırasında doğru öngören bir kripto analisti, Solana’nın yukarı yönde dik bir hareket için hazırlandığını söylüyor. Bunun yanında analist, güçlü yükseliş beklediği 2 altcoin ismi veriyor.

Bu altcoin için akıllara durgunluk veren parabolik hareket geliyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, dünkü sert düşüşün ardından piyasa yeniden ivme kazanıyor. Yükseliş hareketinde Solana yine dikkatleri üzerine çekiyor. Bu arada Bluntz takma adlı popüler bir analist, Solana’nın bir saatlik grafikte bir yükseliş dönüş formasyonu oluşturduğunu söylüyor. Analiste göre, SOL’un parabolik bir ralli başlatmadan önce biraz konsolide olması gerekiyor. Bu bağlamda analist altcoin için şu açıklamayı yapıyor:

SOL’da güzel bir yuvarlak dip oluşuyor. Bir sonraki akıllara durgunluk veren parabol ayağından önce yüksek zaman diliminde yatay seyirler görmek şaşırtıcı olmaz.

Kaynak: Bluntz

Solana, şu anda formasyon desteğinin oldukça üzerinde işlem görüyor. Bluntz, piyasa değerine göre beşinci en büyük altcoin için yakın bir ralli öngörüyor. Analist, “SOL’da şimdiye kadarki en düşük seviyelerden güzel bir hareket bekliyorum. Yakında yeni zirveler gelecek.” diyor. Bu arada, yazı sırasında SOL, günlük bazda %4,8 artışla 103,5 dolardan işlem görüyordu. SOL, dünkü düşüşün ardından haftalık grafiğinde de %3,7 ile yeşil bölgeye girdi.

Bu altcoin döngünün en hızlı atlarından olacak!

Tecrübeli analist, Solana’dan sonra yeni katman-1 Blockchain Sei’ye (SEI) bakıyor. Bluntz’a göre SEI, sadece birkaç ay içinde yaklaşık %400’lük bir ralli başlattıktan sonra bu döngünün en hızlı atlarından biri olacak şekilde şekilleniyor. Bu doğrultuda analist, şu yorumu yapıyor:

SEI hızla bu döngünün en iyi performans gösteren şirketine dönüşüyor. Bence 2024’teki geri çekilmeler için kesinlikle herkesin radarında olmalı.

Kaynak: Bluntz

Bu arada yazı sırasında SEI, günlük bazda %5,3 kayıpla 0,7991 dolardan el değiştiriyordu. Bununla birlikte altcoin, haftalık grafiğinde %67 gibi kayda değer bir artış gördü. Dahası, Aralık ayının başından bu yana yaklaşık %200 yükseliş kaydetti.

Bluntz: LDO bir kırılma için hazır!

Analistin radarındaki bir diğer altcoin, kullanıcıların varlıkları kilitlemeden veya altyapıyı korumadan Ethereum’u (ETH) stake etmelerine olanak sağlamayı amaçlayan bir kripto projesi olan Lido DAO (LDO). Analiste göre LDO, Bitcoin paritesinde (LDO/BTC) yükseliş sinyali veriyor. Ayrıca, USD paritesinde bir kırılma için hazır. Bu doğrultuda analist, şunları söylüyor:

LDO ile aramda bir aşk/nefret ilişkisi var. Ancak, bence sonunda fiyat keşfi için bir kırılma yaşıyor. BTC paritesinde de haftalık yükseliş sapması var.

Kaynak: Bluntz

Bu arada, LDO yazı sırasında, günlük bazda %0,45 kayıpla 3,24 dolardan işlem görüyordu. Altcoin aylık grafiğinde ise %30’un üzerinde artış gördü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir