Beşiktaş’ta Emirhan Topçu operasyonu! Sıkı pazarlık

Beşiktaş, Çaykur Rizespor’un genç savunma oyuncusu Emirhan Topçu konusunda ısrarcı tavrını devam ettiriyor. Siyah-beyazlı kulüp, 23 yaşındaki stoper için birkaç kez masaya oturmuş ancak sonuç alamamıştı.

Taraftarın son birkaç gündür pazarlıkları hızlandırdığı öğrenildi. Rizespor’un Emir Han için ya 3 milyon euro bonservis ücreti ya Amir Hadziahmetovic’i istediği belirtildi. Ancak Hadziahmetovic’in Çaykur Rizespor’a gitmeyi kabul etmediği bu yüzden başka formüller üzerinde durulduğu ifade edildi.

Sezon öncesi savunmaya takviye yapmak isteyen ancak mali şartlar yüzünden rahat hareket edemeyen siyah-beyazlı yönetimin, yurt dışından da teklifler alan Emirhan Topçu transferini bu hafta içinde çözmeyi planladığı, görüşmelerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği kaydedildi.

RAFA SILVA SEVİNCİ

Kartal’ın Portekizli yıldızı Rafa Silva’nın takıma kısa sürede adapte olması teknik heyeti ve yönetimi bir hayli memnun etti. Hemen hemen her hazırlık maçında başarılı bir performans ortaya koyan, son Gençlerbirliği karşılaşmasında attığı iki golün dışında ileri uçta Immobile ile çok iyi uyum yakalayan Rafa Silva şimdiden yeni sezonun en çok konuşulacak isimlerinden biri olacağını gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir